Kom ontspannen in deze mooie vakantiewoning

Deze grote en luxe vakantiewoning voor groepen tot 20 (max 22) personen bevindt zich in het hart van de Belgische Ardennen in de gemeente Bertogne, provincie Luxemburg. De Gîtel is een kruising tussen een gîte (vakantiewoning) en een hotel: de ruimte, privacy en vrijheid van een gîte gecombineerd met de luxe en het comfort van een ***** hotel. Door de indeling van het gebouw is het uitermate geschikt voor zowel een verblijf met vrienden of een familiegezelschap met verschillende leeftijden.

Het vakantiehuis heeft o.a. een prachtig verwarmd binnenzwembad met sauna, een tuin met zonneterras en een overdekt en verwarmd barbecueterras. Er zijn tien slaapkamers, plaatsbiedend aan 20 (tot max. 22) personen, met tv en elk een eigen badkamer. Er is een professionele keuken met koelcel (walk-in fridge) en natuurlijk is er gratis WiFi. De Nederlandse gérants, Gerard en Ina de Laat, wonen naast de villa en zullen u persoonlijk ontvangen.

Onze luxe vakantiewoning is alleen in zijn geheel te huren. Wilt u midden in de Ardennen een familieweekend, teambuilding of managementmeeting voor uw bedrijf of een vriendenweekend organiseren, dan is ons vakantiehuis (mèt eventueel apart bij te huren vergaderkamer) daar uitermate geschikt voor. Ook kleinere groepen van 14, 16 of 18 personen zijn uiteraard welkom. Interesse? Bekijk de prijslijst en de beschikbaarheid.

Plattegronden en nog veel meer foto's vindt u op onze Flickr pagina.