Waar in de Ardennen ligt dit grote vakantiehuis met zwembad?

Gîtel Salle 1024 bevindt zich in Salle, een klein dorpje in de gemeente Bertogne (provincie Luxemburg) middenin de Belgische Ardennen, verweg van de drukte. In dit prachtige vakantiehuis in de heuvels kunt u heerlijk tot rust komen. Er zijn diverse mogelijkheden om de natuur te verkennen. Wie rustig wil wandelen kan in de vele omringende bossen terecht, terwijl de nabijgelegen rivier de Ourthe mogelijkheden biedt voor de sportieveling, zoals raften, kanoën en kajakken. Voor fietstochten is het een ideaal gebied door de zgn RAVeL (Fietsnet en wandelweg op oude spoorweg), maar ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen heuvel en bossen

Salle ligt op ongeveer een half uur rijden van het Groothertogdom Luxemburg en ook de Franse grens is dichtbij. Zelfs de Duitse grens is niet ver weg.

Reisduur

De vakantiewoning ligt dichtbij de E25 en de N4 en is daardoor snel te bereiken. Vanuit de Utrecht of Den Haag bent u (met de auto) zo'n 3 uur onderweg. Vanuit Eindhoven of Antwerpen doet u er ongeveer 2 uur over en als u uit Maastricht vertrekt bent u slechts een uur onderweg.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan contact met ons op en we denken met u mee over de beste route. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Marche-en-Famenne, Gouvy en Marloie.