De royale woonkamer met open haard

Het is goed toeven in de grote en gezellige woonruimte. Door de verschillende zithoeken met comfortable fauteuils en banken is er voor elk wat wils: een gezellige zithoek; een aparte tv hoek; een hoge bartafel met 10 barkrukken en een zitje rondom de openhaard.

Het interieur, de duurzame materialen en de fraaie afwerking geven het geheel een luxe uitstraling. In deze leefruimte staan heerlijke fauteuils en zitbanken, waarin u comfortabel film kunt kijken, een boek kunt lezen of een ouderwets bordspel kunt spelen. Dankzij de satellietantenne kunt u ook hier in de Ardennen alle Nederlandse en Vlaamse televisiezenders ontvangen. Maar een avondje film kijken is dankzij de thuisbioscoop met Sonos installatie en groot plasmascherm ook een goed alternatief.

De granieten vloer is voorzien van vloerverwarming, waarmee de gehele ruimte wordt verwarmd, maar er is ook een grote open haard voor extra gezelligheid. De kamer en het eetgedeelte zijn tevens voorzien van airconditioning voor onze al maar warmer wordende zomers. Vanuit de living kunt u via een aparte deur het binnenzwembad en de sauna bereiken.