Gezellig samen met uw vriendengroep of familie eten.

Het eetkamergedeelte biedt plaats aan 20 personen en staat in verbinding met de half open keuken. Aan de ruime tafels, met stijlvolle, comfortabele stoelen en sfeervolle verlichting kunt u uitgebreid tafelen.

De tafel bestaat uit drie delen, waardoor u afhankelijk van de grootte van de groep, waardoor u de opstelling eenvoudig kunt wijzigen. De keuken is voorzien van alle apparatuur om zelf een uitgebreide maaltijd te bereiden. Daarnaast zijn de belangrijkste kookbenodigdheden ook al voorradig. De maaltijd kunt u bereiden op een groot fornuis (110 cm, Falcon) met 5 gasbranders, een keramische zone en vier ovens. Er is ook een magnetron en een ingebouwde friteuse.

Naast het granieten aanrechtblad bevindt zich een ruime koelcel voor opslag van drank en etenswaren. Ook is er een vrieskast met ijsblokjes-machine en zijn er twee vaatwassers aanwezig. Voor de liefhebbers zijn er in de keuken tevens een Senseo, een elektrisch Snelfilterapparaat en een ingebouwde espressoautomaat (Miele) met vele keuzemogelijkheden (waaronder cappucchino en latte macchiato) aanwezig. Voor uw gemak: koffie, thee en wijn zijn al op voorraad (tegen supermarktprijzen). Hebt u geen zin om zelf te koken? Kijk dan naar de uitgebreide mogelijkheden van onze cateringservice.