Ontspan in het zwembad, de sauna of de grote tuin

Of het nu gaat om een weekend of een langere periode, tijdens het verblijf in onze luxe vakantiewoning zal het u aan niets ontbreken. Buiten in de tuin zijn o.a. een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Binnen heeft u de beschikking over een groot verwarmd binnenzwembad (uitgevoerd in licht graniet) en een 8-persoons sauna, die van binnenuit bereikbaar zijn.

Het binnenzwembad meet 6 bij 12 meter en is gedeeltelijk 90 cm en gedeeltelijk 180 cm diep en is onder water verlicht. De verlichting in de ruimte kan worden gedimd, zodat u 's avonds sfeervol kunt zwemmen.

Het aan de tuinkant gelegen deel van het zwembad is geheel van glas en via grote schuifdeuren zijn het zonneterras en de overdekte barbecueplaats bereikbaar. Dit open maar overdekte terras kan worden verwarmd en heeft een ingebouwd granieten aanrecht, een grote gasbarbecue en een zes meter lange granieten tafel. Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst kunt u hier heerlijk ‘buiten’ eten en natafelen.

Rondom het vakantiehuis

Naast wandelen zijn er in de directe omgeving van Salle tal van mogelijkheden om u zowel ontspannend als sportief bezig te houden. Denk aan watersport (kajakken, kanoën, raften), mountainbiken, paardrijden, grotten bezichtigen, enz. Wij kunnen ook bemiddelen bij allerlei andere outdooractiviteiten.
Op de Baraque Fraiture (ong. 25 minuten rijden) kunt u skiën en verder zijn er diverse loipes in de omgeving om te langlaufen.

Verhuur op locatie

Mobiele Hottub; heerlijk ontspannen met elkaar in een noors heet bad op hout gestookt.
Springkussen; leuk idee om de kinderen eens flink te verrassen.
Op houtgestookte Pizza Oven; eens iets anders dan bbq, en zeker een leuke activiteit voor jong en oud.
Op houtgestookte Grill op vuurschaal.
Zeskamp; daag je reisgenoten uit en beleef de grootste lol met elkaar.
Boogschiet activiteit; leuke ontspannen activiteit voor jong en oud.
Fietsen (mountain bikes, e-bikes).
Vraag ons naar de mogelijkheden en/of hulp.